040 9303 689

Palaa puhtaaseen kotiin − teemme kotisiivoukset Turussa ja lähikunnissa

Etsitkö luotettavaa apua siivoukseen tai muihin kotitöihin? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Miltä tuntuisi tulla puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin työpäivän päätteeksi? Me Aputiimi Tammipurolla autamme sinua tekemällä kotisiivouksen tarpeidesi mukaan. Tilaamasi siivouspalvelu voi olla kertaluontoinen, viikoittainen tai kahden tai vaikka neljän viikon välein toistuva.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! Palvelemme Turussa ja sen lähikunnissa Raisiossa, Naantalissa, Liedossa ja Kaarinassa.

Puhdasta jälkeä

Puhtauttaan kiiltävät lattiat, siistit pinnat ja raikas sisäilma − niistä on viihtyisä koti tehty! Toteutamme kaikki kotisiivoukset Turun seudulla ammattitaidolla aina ikkunoiden pesusta muuttosiivouksiin. Palveluumme kuuluvat puhtaan lopputuloksen lisäksi siivousvälineet ja -aineet.

Toteutamme:

  • Kertasiivoukset
  • Viikko- tai kuukausisiivoukset
  • Suursiivoukset
  • Muuttosiivoukset
  • Ikkunanpesut

Siivous ikääntyneille palvelusetelillä

Eikö siivous enää luonnistu niin kuin ennen? Ei hätää, sillä voit saada siihen apua.

Kunnat myöntävät ikääntyneille palveluseteleitä palveluiden ostamista varten. Näitä palveluita ovat esimerkiksi siivous ja henkilökohtainen apu. Yrityksemme on Turun kaupungin hyväksymä palvelusetelikumppani siivouksissa, voit siis tilata meiltä kotisi perussiivouksen palvelusetelillä. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Siivous ilman arvonlisäveroa

Jos toimintakykysi on alentunut ikääntymisestä, sairastumisesta tai vammaisuudesta johtuen, voit hankkia erilaisia palveluita yksityisiltä palveluntuottajilta arvonlisäverottomasti. Anna meidän tukea kotona asumistasi siivouksen avulla!

Voit kysyä meiltä lisätietoja asiasta tai ottaa yhteyttä Varsinais-Suomen ikäihmisten neuvontaan.viikonloppuisin.

Kotitalousvähennys kotisiivouksista

Voit saada ostamistasi palveluista, kuten siivouksesta, kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2020 teetetyissä töissä on 2 250 euroa. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta. Jos palkkaat työntekijän, voit vähentää 15 % maksetusta palkasta sekä palkan sivukulut.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi